5 lifehacks die jouw leven beter maken

1. Digitale handtekening

Print jij nog altijd documenten waarop jij een handtekening moet zetten om ze daarna weer in te scannen? Dat is nergens voor nodig! Gebruik de gratis PDF-reader van Adobe. Open het bestand, klik op ‘gereedschappen’ en dan op ‘invullen en ondertekenen’. Jouw handtekening kun je digitaal aanmaken – en deze blijft bewaard –  of je kan een afbeelding uploaden.

2. Tankdop

Je staat voor de zoveelste keer aan de verkeerde kant bij de benzinepomp. Voorkom dit door op het dashboard te kijken. Het pijltje naast het tank symbool geeft aan welke kant de tankdop zit. Geen pijltje? Kijk dan aan welke kant de tankslang staat afgebeeld.

3. Nooit meer spam in je inbox

Soms moet jij je e-mailadres invoeren om gebruik te kunnen maken van een gratis service of je wil een kortingscode bemachtigen. Wij hebben een truc voor jou als je niet zit de wachten op de lading nieuwsbrieven. Wanneer jij je e-mailadres invoert kun je ‘+spam’ toevoegen aan het eind. Op deze manier belanden e-mails gelijk in je spam folder.  

4. E-mail ongedaan maken

Per ongeluk een mailtje naar de verkeerde gestuurd? Op je Gmail account kun jij je e-mail ongedaan maken. Normaal heb je hier vijf seconden voor. Pas dit aan naar maximaal 30 seconden bij Instellingen>Alle instellingen bekijken> Verzenden ongedaan maken. Zodra je e-mail is verstuurd kun je klikken op ‘ongedaan maken’ linksonder in het scherm.

5. Nooit meer naar je auto zoeken

Je hebt je auto geparkeerd op een groot terrein of in een enorme parkeergarage. Vervolgens ben je een halfuur op zoek naar jouw auto – tenzij je een knalroze voertuig hebt – omdat jij geen onderscheid kan maken. Laat jou dit nooit meer gebeuren door een duidelijke foto te maken van jouw parkeerplek of een notitie te maken van de etage, het vak of de rij waar je in staat. 

Nog meer lifehacks nodig? Bekijk deze website eens en laat ons weten of je nog nieuwe lifehacks hebt gevonden!!

https://feest.sitepark.nl/

https://feesten.aangevinkt.nl/

http://bedrijfskleding.bestevanhetnet.nl

https://tuin.financieelcentro.nl/

https://kantoorapparatuur.web-directory.nl/

https://fiets.beginspot.nl/

https://interieurwinkels.vakantie-links.nl/

https://reclame.startvista.nl/

https://reclamebureaus.webesto.nl/

https://ventilatie.mijnzooi.nl/

https://tuin.startvista.nl/

https://schuifpoorten.expertpagina.nl/

https://borduren.zoekidee.nl/

https://borduren.startuwpagina.nl/

https://heftruck.startbewijs.nl/

https://import-export.mijnzooi.nl/

https://heerenveen.jouwpagina.nl/

https://verwarming.linkwijzer.nl/

https://zwolle.links.nl/

https://transport.linkwijzer.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *