5 schoonmaak tips

Schoonmaken is een ontmoedigende taak die veel van onze tijd lijkt te kosten. We besteden uren van onze dag aan het schrobben van plinten en het wassen van vloeren en het opruimen van rommel. Als je jezelf wat tijd wilt besparen, gebruik dan deze vijf tips de volgende keer dat je de handen uit de mouwen steekt voor een dagje huis schoonmaken.

Gebruik droogvellen om plinten schoon te maken.

Dit geldt ook voor de stoelrail! Als je veel stof en vuil hebt dat zich op de bekleding in je huis heeft opgehoopt, schrob het dan niet weg met water en zeep en droog het dan af. Gebruik in plaats daarvan een schoon droogvel om het vuil snel op te vegen. De deeltjes blijven aan het vel plakken en je gaat zo door naar je volgende taak. De schone geur die ze achterlaten is slechts een extra bonus.

Gebruik een citroen om je roestvrijstalen spoelbak te laten glanzen.

Het kost veel tijd om een ​​gootsteen te schrobben en meestal krijgen we strepen waardoor het er viezer uitziet dan toen we begonnen. We moeten schrobben om het staal te laten glanzen en agressieve chemicaliën gebruiken. Wrijf in plaats daarvan een citroen aan de binnenkant van je gootsteen. Het verwijdert de smurrie, laat je gootsteen glanzen en fris ruiken.

Maak een rommelmand.

Als je het huis schoonmaakt, lijkt het soms alsof je de hele dag bezig bent om dingen weer op hun plaats te zetten. In plaats van meerdere keren per dag rommel op te ruimen, gooi je het allemaal in je “rommelmand” terwijl het zich opstapelt. Maak aan het eind van de dag één reis en berg alle items op die je hebt verzameld.

Reinig je bank met een borstel.

De meeste stofzuigers worden geleverd met een handig opzetstuk dat eruitziet als een borstel. In plaats van constant je bank en kussens te stofzuigen, verwijder je de opzetborstel en schraap je dierenhaar en pluisjes. De borstel pakt alles op, inclusief de ongewenste dingen die je niet eens ziet in een korte tijd.

Wijs een dag aan voor grotere taken.

Sommige schoonmaakwerkzaamheden hebben meer aandacht nodig, bijvoorbeeld de badkamer. In plaats van een middelmatige taak om uw badkamer elke dag schoon te maken, moet u een dag aanwijzen om het te doen. Een keer per week moet je je gootsteen, bad en toilet heel goed schrobben en de vloeren en het beddengoed wassen. Dan hoef je de rest van de week niet zoveel tijd te besteden.

https://fiets.startsensatie.nl/

https://navulinkt.rtlplaza.nl/

https://groothandel.webwinkel-boulevard.nl/

https://transport.vindjeviahier.nl/

https://fiets.de-beste-informatie.nl/

https://kledingproductie.startuwpagina.nl/

https://tuin.startkwartier.nl/

https://woonwinkels.sitepark.nl/

https://vrijgezellenfeestje.leukeinfo.nl/

https://logistiek.favos.nl/

https://fiets.start-links.nl/

https://fiets.linkplein.net/

https://fiets.starthoekje.nl/

https://bedrijfskledij.paginapunt.nl/

https://transport.startmee.nl/

https://navulinkt.linkkwartier.nl/

https://wonen.linkwijzer.nl/

https://reclamebureaus.startpalace.nl/

https://werkkleding.startbewijs.net/

https://bedrijfskleding.web-directory.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *