Zelfgemaakte appeltaart

Onze zelfgemaakte appeltaart is ongetwijfeld het beste recept voor appeltaart dat je tot nu toe hebt gemaakt. Om te beginnen kun je dit warme, gezellige, klassieke dessert in drie eenvoudige stappen maken, en het is gemaakt met Pillsbury™ Pie Crusts. Serveer deze makkelijke appeltaart en geniet van het meest klassieke dessert met familie en vrienden. Of je het nu bakt voor een vakantie, een american diner of als een speciale weekendtraktatie, dit tijdloze recept zorgt gegarandeerd voor vreugde.

Ingrediënten

Korst: 1 doos (14,1 oz) gekoelde Pillsbury™ Pie Crusts , verzacht zoals aangegeven op de doos
Vulling: 6 kopjes dun gesneden, geschilde appels (6 medium)
3/4 kop suiker
2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
3/4 theelepel gemalen kaneel
1/4 theelepel zout
1/8 theelepel gemalen nootmuskaat
1 eetlepel citroensap

Aan de slag: Bakken maar!

Stap 1

Verwarm de oven tot 425 ° F. Plaats 1 taartbodem in een niet-ingevette 9-inch glazen taartplaat. Druk stevig tegen de zijkant en onderkant.

Stap 2

Meng in een grote kom voorzichtig de ingrediënten voor de vulling; lepel in met korst beklede taartplaat. Top met tweede korst. Wikkel overtollige bovenste korst onder de onderste korstrand, druk de randen samen om te verzegelen; fluit. Snijd spleten of vormen op verschillende plaatsen in de bovenste korst.

Stap 3

Bak 40 tot 45 minuten of tot de appels zacht zijn en de korst goudbruin. Bedek de rand van de korst met 2- tot 3-inch brede stroken folie na de eerste 15 tot 20 minuten bakken om overmatig bruin worden te voorkomen. Koel minimaal 2 uur voor het serveren af ​​op een koelrek.

Tips van ons!

Tip 1

Eén pakket (12 oz) diepgevroren Pillsbury™ Deep Dish Pie Crusts (2 Count) kan in dit recept worden vervangen door de gekoelde Pillsbury™ Pie Crusts. Plaats de bakplaat op het ovenrek. Verwarm de oven zoals aangegeven. Bereid de vulling voor en volg de aanwijzingen op de verpakking voor Two-Crust Filled Pie.

Tip 2

De bloem die met de verse appels wordt gemengd, verandert hun sappen tijdens het bakken in een verdikte, gekruide saus. Meng het met de suiker en kruiden voordat je het mengsel met de appels gooit.

Tip 3

Twee (21-oz.) Blikken met meer fruit-appeltaartvulling kunnen worden gebruikt als je weinig tijd hebt.

Tip 4

Laat je appeltaart minimaal 2 uur afkoelen voordat je hem aansnijd. De vulling wordt dikker als deze afkoelt, waardoor het gemakkelijker te snijden is.

Tip 5

Om Caramel-Pecan Appeltaart te maken: direct nadat u de taart uit de oven heeft gehaald, besprenkel met 1/3 kopje karamelroomijs. Bestrooi met 2 tot 4 eetlepels gehakte pecannoten.

Tip 6

Baked Pie invriezen: Monteer en bak de taart zoals aangegeven in het recept. Helemaal afkoelen. Wikkel de taart stevig in met plasticfolie. Plaats de taart in een diepvrieszak van 2 gallon; zegel. Bevries tot 4 maanden. Ontdooi bevroren gebakken taart uitgepakt bij kamertemperatuur of uitpakken en ontdooien bij kamertemperatuur 1 uur, verwarm dan 35 tot 40 minuten in een oven van 375 ° F of tot het warm is.

Nog meer tips? Bekijk dan eens deze websites!

https://heftruck.eigenoverzicht.nl/

https://borduren.slimmestart.nl/

https://honden.jouwlinkhier.nl/

https://honden.vindjeviahier.nl/

https://tuin.zoekned.nl/

https://fietsen.web-directory.nl/

https://outdoor.linkkwartier.nl/

https://apeldoorn.boogolinks.nl/

https://woninginrichting.starttour.nl/

https://fietsenwinkel.vindjeviahier.nl/

https://psycholoog.uitpluizen.nl/

https://koffie.rtlplaza.nl/

https://groothandel.startzoeken.nl/

https://tuin.linkplein.net/

https://fietsenwinkel.vinddirect.nl/

https://bedrijfskleding.startclub.be/

https://sneeuwvakantie.gerelateerd.nl/

https://inkt.linkexplorer.nl/

https://tegel.startsensatie.nl/

https://zelfmaakmode.startmodus.nl/

https://borduren.beginzo.nl/

https://diereninfo.aangevinkt.nl/

https://fietswinkels.zoek-start.nl/

https://fietsenwinkel.vinddirect.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *